XTRAVAGANZA


Å gå ned i vekt kan være en omfattende prosess. Med xtravaganza sitt vektreduksjonsprogram kommer du garantert til å lykkes.  Vi er så sikre på vårt produkt at vi gir deg vårt 1. treff gratis. Der møter du en av våre helsekonsulenter som, sammen med deg, vil finne den optimale løsningen mot et lettere liv.


Les mer om vektreduksjon, diett og hvordan du kan gå ned i vektFor å se når neste kurs starter, ta kontakt eller les mer her.


Kontakt:


e-post:

Gunn 

Nina


Mobil: Gunn 93621071


Resepsjon: 51490950
Med xtravaganzas program får du:


 • Din egen helsekonsulent som er med deg gjennom hele reisen din mot en lettere vekt
 • Individuell oppstart - du kommer i gang med kost, trening og mental trening basert på dine egne mål og forutsetninger
 • En egen startpakke slik at du kommer i gang raskt og effektivt
 • Coaching med våre fire ledestjerner: Mental Trening, Mental Næring, Bevegelsesglede og God Energi
 • Flere gruppetreff med sosialt samvær og utveksling av erfaringer med andre i samme situasjon
 • Mental Trening - spesialutviklet for vektreduksjon
 • Egne medlemssider på nett
 • Rådgivning fra helsekonsulent som har støtte fra xtravaganzas ekspertsenter
 • Tilgang på xtravaganzas matvarer
 • Et treningstilbud tilpasset dine ønsker
 • Egne gruppetimer og vanntreningstilbud for Xtravaganzadeltakere
 • Medlemsskap på treningssenteret inkludert
Xtravaganza vektklubb Egersund


VÅREN 2013


TILBYR  VI TRE ULIKE KURS:


XTRAVAGANZA LIFETIME 

12 måneders kurs for deg som vil ha mer overskudd i hverdagen og/eller ønsker å gå ned opptil 10 kg.


Meld deg på nå- vi starter opp så snart vi har 10 stykker:-)


XTRAVAGANZA 26 

6 måneders grunnprogram for deg som synes vekten er en utfordring og som ønsker vektnedgang på mer enn 15 kg, følges opp med 6 måneder lifetime for å stabilisere vekten. Totalt 12 mnd.


Oppstart  onsdag 13.0212. Få plasser ledige! XTRAVAGANZA INTENSIV 

4 måneders program for deg som ønsker raske resultater og trenger et spark bak

for å komme tilbake til sunne god livsvaner igjen.


Oppstart mars 2013

Meld deg på nå!

Vil du vite mer om Xtravaganza ?


Ta kontakt dersom du ønsker en GRATIS INFOTIME:


e-post: Gunn 


Mobil: Gunn 93621071


Resepsjon: 51490950Vi har egne gruppetimer for våre Xtravaganzadaltakere!

Se timeplan for mer info.

Våre kunder om Xtravaganza:


Noen av våre Xtravaganzadeltakere fikk følgende spørsmål (vinteren 2012):


1) Hva var bakgrunnen for at du ble med på Xtravaganza hos PULS?

2) Hvor lenge har du vært med på Xtravaganza?

3) Hva er dine erfaringer med Xtravaganza så langt?

4) Hva ville du ha sagt til en person som var nygjerrig på om Xtravaganza kunne være noe for han/henne?


Her er deres svar:


Tommy (35 år):

1) For å få bedre helse, samt gå ned i vekt pga. rygg og kneproblemer.

2) Siden 13/9 2011

3) Bra. Noen tøffe perioder, men stort sett veldig bra.

4) At det er en livstilsendring i kost og hvordan du tenker, og at det fungerer utrolig bra


Marie (64 år):

1) Så resultatet på en kollega; var selv mye for tung og tenkte- kan hun- kan jeg. Bestemte meg for at dette ville jeg satse på.

2) Har vært med siden april 2011 (dvs. ca. 7 1/2 mnd)

3) Bare positive, men du må ville det 100% siden dette er en livsstilsendring og ikke et slankekurs. Resultatet er en lettere kropp og en bedre helse. Helsegevinsten er det som for min del er det viktigste.

4) For meg har det vært fantastisk, ta kontakt med PULS for mer informasjon. Men en må være villig til å ofre noe, det kommer ikke gratis.Mette (40 år):

1) Bakgrunnen var at jeg over lengre tid hadde nedprioritert meg selv og helsa mi. Jeg kom til et punkt der jeg forstod at jeg måtte legge om måten jeg levde på og sette fokus på kostholdet mitt. Jeg begynte å innse at det måtte en endring til, men jeg orket ikke å komme igang alene.


Tilfeldighetene ville ha det til at PULS i samme periode skulle starte opp med Xtravaganza. Jeg leste en annoinse i Dalane Tidende der PULS søkte 10 "testpersoner" til dette. Når jeg så annonsen første gang var jeg ikke i moldus for å gjøre noe med livsstilen min og vekta mi. Allikevel må denne annonsen ha gjort noe med meg for jeg ble nygjerrrig på hva dette var for noe. Jeg hadde tidligere bestemt meg for at jeg aldri mer skulle følge tradisjonelle slankekurer og telling av kalorier. Dette var noe nytt, og jeg sendte avgårde en søknad om å få være med i testgruppa. Det var jeg så heldig å få lov til. Jeg syntes også det virket betryggende og seriøst at det skulle gå i regì av PULS.


2) Jeg begynte 27. februar 2011 på Xtravaganza.


3) Mine erfaringer med Xtravaganza så langt er at dette er et utrolig spennende "program". Det har gitt meg utrolig mye, og jeg har hatt supre resultater. Min erfaring er at dette er veldig enkelt- og veldig krevende- på samme tid. Opplegget er egentlig veldig enkelt, men det krever innsats, fokus, beslutning, engasjement, trening, endringsvilje m.m. for å lykkes. Dette er ingen Quick Fix, men målrettet jobbing. Men, hvis jeg gidder å følge programmet ,og å jobbe med det programmet legger opp til, så kommer mye av seg selv.


Jeg liker veldig godt at Xtravaganza fokuserer så mye på å få "med hodet" i denne prosessen som tross alt en vektnedgang er. "Alle" vet hvordan man kan spise og trene for å gå ned i vekt, men det er ikke her utfordringen ligger er min erfaring. Jeg liker også at det handler så mye om hvordan vi skal fortsette å leve et bra liv med den nye vekten og den nye helsen som vi får når vi er i mål. Det er da den egentlige jobben begynner, og den tror jeg mange med meg trenger å trene på og få hjelp til å lykkes med. Det synes jeg Xtravaganza har tatt skikkelig på alvor. Her er mange gode "verktøy" til å ta i bruk. Men igjen; jeg må ville det og gidde å gjøre det. Ingen enkle utveier.


Jeg liker også godt gruppesamlingene som vi har med andre deltakere på kurset. Jeg setter også pris på den hjelpen, støtten og oppbakkingen som vi får fra helsekonsulentene (og de andre på kurset).  Det gir mye å ha noen å dele tanker og opplevelser med- i all fortrolighet. Jeg liker også at vi fokuserer vel så mye på alle de gode helsegevinstene som er med dette- vel så mye som selve vektnedgangen. Det er viktigerer at fettprosenten i kroppen min er gunstig, enn hva jeg veier. Her er det ingen som må utlevere noe som helst om vektnedgang eller vektoppgang om man ikke ønsker det selv. Fokuset er på helt andre områder.


4) Xtravaganza er et fantastisk opplegg som har hjulpet meg masse. Utifra det kan jeg i prinsippet anbefale det til alle. Samtidig vil jeg nok si at det ikke er den optimale løsningen hvis man leter etter en enkel, kjapp og lettvint måte å komme ned noen kilo, for så å begynne å leve vanlig igjen. Da skal man heller finne på noe annet tror jeg. Xtravaganza passer helt supert for alle som er villige til å gjøre noe med helsa si og er motivert for dette. Du må være innstilt på å jobbe litt med deg selv og antageligvis legge om på en del vaner og rutiner i hverdagen. Det kan nok også kreve noe planlegging og strukturering i hverdagen som man muligens ikke har tatt så alvorlig tidligere. Jeg har vært opptatt av å "jobbe med meg selv" og prøvd å komme til bunns i hvilke mekanismer som gjør at jeg legger på meg og hvorfor jeg spiser som jeg gjør- før Xtravaganza. Hvis du, som meg, er klar for å ta et oppgjør med dette en gang for alle, så passer dette suverent! Jeg ville nok også anbefalt en person som er nygjerrig på dette til å ta en samtale med Gunn eller Ragna for å få vite litt mer gjennom en samtale med dem. Jeg kan ikke si annet enn at det har funket og funker for meg. Det gir seg ikke slev, men "prisen" er lav i forhold til resultatene jeg oppnår. Jeg har også bestemt meg for at jeg er villig til å ta de valgene som er nødvendige i forhold til å nå de resultatene jeg ønsker.