Klar til å bli sterkere og få mer overskudd?? Klikk her

Ofte stilte spørsmål

Hvordan blir jeg medlem?
Du melder deg inn ved å trykke her. Der registrerer du dine personopplysninger og velger betalingsmetode. Trenger du hjelp til innmelding, stikker du bare innom. Vi hjelper vi deg!
Kan jeg få prøvetime?
Selvfølgelig kan du få prøvetime. Stikk innom, så ordner vi det. Forutsetningen er at du ikke har trent hos oss før.
Hvor mye koster det å være medlem?
Vi har forskjellige medlemskap avhengig av hvilket treningstilbud du ønsker. Trykk her for å lese mer.
Hvordan avslutter jeg medlemskapet?
Vi trenger en skriftlig oppsigelse ved at du sender oss en mail på resepsjon@pulsegersund.no. Puls har én måned oppsigelsestidgjeldende fra den første i måneden. Det vil si at dersom du sier opp 2. Mars, vil oppsigelsestiden din ikke begynne før 1.april.
Kan jeg fryse medlemskapet?
Månedsmedlemskap kan pauses på grunn av helsemessige årsaker eller om man flytter en periode på grunn av jobb eller studie. Dette gjør du  ved å kontakte oss på resepsjon@pulsegersund.no
Hva er aldersgrensen på medlemskap?
Det året du fyller 13 år kan du begynne å trene på PULS. Du må da ha fått en treningsveiledning og et treningsprogram av en av våre ansatte før du får trene i apparatsalen på egenhånd.
Kan jeg tegne medlemskap for en måned?
Vi har eget månedsmedlemskap for både egentrening og for de som ønsker gruppetrening. Begge typer medlemskap inkluderer nøkkelkort slik at du kan trene når du vil mellom kl 05-24. Dette er et medlemskap som går fra dato til dato, og som ikke krever noen oppsigelse. Vi har også eget ukes medlemskap om du bare er i Egersund en liten stund.
Hvordan får jeg adgang til senteret?
Kjøper du medlemskap på nett, husk å få deg et medlemskort første gangen du er innom på PULS. Betjent resepsjonstid er mandag-torsdag kl 12-13 og 17-18. I disse tidene er du sikret at du treffer en av våre hyggelige ansatte. Medlemskortet bruker du til å registrere deg når du ankommer senteret, og du bruker det også for å komme inn på senteret utenom våre ordinære åpningstider. Bruk medlemskortet på kortleseren ved hoveddøra når døra er stengt.
Kortet mitt fungerer ikke i døren, hva gjør jeg?
Kan jeg låne bort treningskortet mitt til andre?
Nei, det kan du ikke. Kortet er ditt personlige kort og skal kun benyttes av deg.
Kan jeg endre mitt medlemsskap?
Det kan du. Kontakt oss på resepsjon@pulsegersund.no eller stikk innom.
Jeg ønsker medlemskap for bedrift eller forening
Så flott. Da kontakter du oss slik vi finner en avtale som passer deg. Trykk her.
Når er treningssenteret åpent?
Åpningstider i sommer:
Mandag - Torsdag: 8:00-19:00
Fredag: 8:00-12:00
Betjent telefon og resepsjon: Mandag- Torsdag: 12-13 og 17-18.
Alle over 16 år har nøkkelkort inkludert i medlemskapet sitt (ikke de som har BARE Yoga) og kan da trene alle dager mellom 05:00-24.00!

Utover ordinære åpningstider og i helger er PULS ubetjent og døra stengt. Bruk derfor medlemskortet ditt i kortleseren ved inngangen. Er du under 16 år kan du komme inn i helger ved bruk av medlemskortet ditt på følgende tider: lørdag 9-17, søndag 10-20.

Bli en del av vårt inkluderende felleskap

#PulsFamilien
Bli Medlem