Klar til å bli sterkere og få mer overskudd?? Klikk her

Kvalitet, trygghet og treningsglede.

Hos Puls Egersund trener du i byens beste treningslokaler. Her kan du trene på egenhånd, sammen med en av våre personlige trenere eller i gruppetimer der vi tilrettelegger og sørger for at du gir 100 %. Vår filosofi er at riktig trening gir bedre resultater og mindre skader. Dette kombinerer vi med et varmt og inkluderende treningsmiljø med unik atmosfære.

I tillegg til å tilby over 30 ulike gruppetimer i uka, et eget     yogatilbud, det nyeste treningskonseptet i Norge- BioCircuit, varmtvannstrening på Slettebø, personlig trening, egen trening i apparatsal og 2.etasje, har vi også ansatte som gir behandlinger som øreakupunktur og massasje.
“Dette e et godt treningssenter med gode folk og god kaffekultur. Det e vel så viktig som treningen!”
Inger Synnøve Sunde

Kom som du er

Puls er det motsatte av upersonlige og umotiverende sentre. Her trener du akkurat slik du selv ønsker med stort utvalg av markedets beste utstyr av både kondisjon og styrkeapparater. Om du trenger hjelp med en øvelse finner du veileder i bemannet tid som gledelig hjelper deg.

Inkluderende fellesskap

Hva er vel et treningssenter uten alle de flotte menneskene? På Puls deler vi alle sammen treningsglede. Det er folkene og instruktørene som sammen skaper den gode Puls-følelsen. Atmosfæren og miljøet er en stor del av at man gleder seg til hver eneste treningsøkt her på Puls.

Trening for alle

Gevinsten for å gjennomføre noen treningsøkter i uken er enorm. Mange forbinder trening med vektløfting og muskelmasse, men dette passer ikke alle. Om du bestemmer deg for å løfte på tunge vekter, eller gjennomfører noen av våre gruppetimer vil det uansett ha en positiv effekt på din helse og ditt velvære.

Er du klar for å bli en del av vårt inkluderende fellesskap?

Sommerens åpningstider:
Mandag - Torsdag: 8:00-19:00
Fredag: 8:00-12:00
Er du over 16 år inkludere våre medlemskap nøkkelkort slik at du kan trene: Alle dager: 05:00-24.00

Betjent telefon og resepsjon:
Mandag-torsdag: 12-13 og 17-18

Lørdag og søndag er PULS ubetjent og døra stengt. Bruk derfor medlemskortet ditt i kortleseren ved inngangen. Det samme må du gjøre utenom våre ordinære åpningstider.
Puls Egersund
Jærveien 15
4373 Egersund