Klar til å bli sterkere og få mer overskudd?? Klikk her

Puls Egersund lanserer ny hjemmeside!

Dersom du har besøkt Puls Egersund sine nettsider før har du kanskje lagt merke til det allerede. Pulsegersund.no har fått et stort ansiktsløft!

Vi håper at både designet og oppsettet gjør det enklere å bruke pulsegersund.no for både medlemmer og folk som er interessert i å lære mer om vårt treningstilbud og hva som skjer hos oss. Den nye siden er i tillegg mobiltilpasset, noe som tidligere var et prosjekt i seg selv med vår tidligere nettside.

Oppdatert design

Vi har over en lengre periode jobbet med å få på plass den nye nettsiden vår. Denne siden er startpunktet for et stort sprang som skal ende med en digital fornyelse av hele Puls. Nettsiden er utviklet med responsivt design. Det vil si at den skal kunne vises på alle plattformer, også mobiltelefoner og nettbrett. Siden er designet av oss i samarbeid med HENLO Media, og de flotte bildene er i hovedsak tatt av fotograf Morten Aakre fra Fotografen AS.

“Nå har vi endelig fått en dynamisk kanal for å vise fram våre tjenester og fordeler.”

Her inne vil du finne masse informasjon om Puls Egersund. Våre treninger, medlemskap, priser, timetabell, nyheter og inspirasjon. Det skal være lett å navigere seg rundt slik du finner den informasjonen du er på jakt etter. Er det noe du ikke finner svar på som du synes burde finnes her inne, er det bare å kontakte oss.

Tydelig kommunikasjon

Dette er en viktig milepæl for Puls. Med den nye nettsiden får vi langt tydeligere kommunikasjon på våre hjemmesider. Alle nyheter som legges ut linkes inn til vår facebookside og instagram slik du hele tiden kan holde deg oppdatert på hva som skjer på treningssenteret.

Arkiv