Klar til å bli sterkere og få mer overskudd?? Klikk her

Vi er det første senteret i Norge som tilbyr BioCirCuit

Som mange kanskje har fått med seg, skjer det ganske mye på Puls om dagen og det rigges klart til nytt utstyr. Det mange imidlertid ikke vet, er at utstyret det rigges klart til, er noe vi er første treningssenter i Norge til å kunne tilby!

Takket være godt samarbeid med Qicraft Norway, vil Puls nå kunne tilby den revolusjonerende treningsformen BioCirCuit. En revolusjonerende ny form for sirkeltrening der alt utstyr og apparater automatisk tilpasses DEG, DIN KROPP og DITT treningsmål. Maskinlæring og trening satt i system!

Hva er BioCirCuit?

Se for deg et scenario mange har drømt om hele livet. Man ankommer treningssenteret. Går bort til en skjerm. Logger enkelt og greit på med telefon. Velkomstskjermen sender deg dit du skal trene, apparatene stiller seg inn automatisk og du følger instruksjonen skjermen gir deg. Den forteller deg hvilken hastighet du skal løfte, hvordan bevegelsene skal være og hvor lenge du skal holde på. All belastning og innstilling av selve apparatet reguleres automatisk og tilpasses det du har satt som ditt mål.

Ingen notatbok eller treningslogg, ingen treningsprogram på baklomma. BioCirCuit gjør all tenkingen for deg! Eneste DU må gjøre er å møte opp på treningssenteret.

Gå til den ledige stasjonen og sett i gang med din trening

Vi har allerede hatt flere som har testet ut utstyret og vi kan rapportere om god stemning og topp innsats. Trening har faktisk aldri vært lettere! Det er som å ha din egen personlige trener ved siden av det. Når du får fremgang, tilpasser den smarte teknologien bak BIOCIRCUIT seg og justerer belastningen og motstanden slik fremgangen bare fortsetter.

“Trening har aldri vært lettere.”

Dette er maskinlæring og trening satt i system på en måte der alle vil få utbytte av det.

  • Ingen behov for manuell instilling av utstyret
  • Umulig å trene feil. Treningen og fremgangen din er alltid monitorert av apparatene
  • Skreddersydd trening og SIKKER trening
  • Få treningen unnagjort raskt. En BioCirCuit trening varer i cirka 30min
  • Følg fremgangen via appen MyWellness

Hvem er BioCirCuit for?

Alle vil få glede av BioCirCuit. Enten du ønsker å bli mer aktiv eller bli mer fysisk aktive eller er av dem som sliter med å finne tid til å trene. BioCirCuit gir deg den ekstra motivasjonen du trenger. Raskt og effektivt!

Book gratis introtime

Book introtime ved å klikke her

Arkiv