Ingen bindingstid: Tren hver dag mellom 05:00 - 24:00! Klikk her
Vårt tilbud

Vi har et stort
og variert gruppetimetilbud.

Gruppetimene ledes av en utdannet instruktør eller personlig trener slik at du skal få en effektiv, motiverende og trygg trening. I tillegg til at gruppetimetrening er kjekt, sosialt og en slipper å tenke så mye selv, kan instruktøren også gi deg alternative øvelser dersom du har skader eller «vondter» du bør ta hensyn til.
På PULS har vi alt fra styrke i sal, til sykkeltimer, Bootcamp og WOD-timer som er crossfit-inspirerte timer, MRL (mage, rumpe, lår), aerobic, TRX (slyngetrening) og step. Vi har også egne gruppetimer for deg som er godt voksen, og for deg som har eller har hatt kreft.

PULS har også noe vi kaller FRISK-timer. Dette er timer hvor vi har fokus på at alle kan være med, selv om du har skader du må ta hensyn til. Her er intensiteten mer styrt av deg selv, og instruktørene er veldig opptatt av at alle skal få alternative øvelser om det trengs, slik at en opplever å få ei god treningsøkt!

Se på timeplanen vår for mer informasjon om gruppetimetilbudet vårt. Ønsker du en beskrivelse av den enkelte timen? Trykk på selve timen på timeplanen og et lite vindu dukker opp. På timeplanen får du en totaloversikt over alle gruppetimene og yogatimene vi har i løpet av en uke. Timeplanen vil alltid være oppdatert avhengig av sesong, helligdager m.m. For deg som er medlem på PULS- husk å laste ned PULS Egersund appen- her får du oppdatert timeplan direkte på telefonen og du kan enkelt gjøre dine bookinger eller avbookinger av timer her. Husk å booke deg av timen senest 2 timer før om du ikke kan gå til time. Da slipper man eventuelt andre kunder til.
Last ned
MyWellness-
og Puls-Appen
PULS Appen gir deg tilgang til timeplan og timebooking.

My Wellness gir deg tilgang til treningsprogram og benyttes til innlogging både på BioCirCuit og på sykkeltimene.

Her på Puls Egersund har vi noe for alle. Kvalitet er viktig og vi tilbyr derfor til enhver tid det beste utstyret fra de ledende leverandørene i bransjen. Alt utstyret vårt er spesielt valgt for å hjelpe deg med å nå dine treningsmål.

Bli Medlem