Vi dumper prisene på personlig trening! Klikk her.
Vårt tilbud

Puls har et bredt og variert tilbud for alle nivå.

Hver dag jobber våre ansatte for å kunne tilby et bredt og variert treningstilbud som passer deg og din livsstil. La oss hjelpe deg å finne treningsglede og nå dine mål!
Se hva Puls tilbyr
Gruppetime

Sykkel Puls 4x4

Sykkeltime der man bruker den kjente intervalltreningen 4x4. Det vil i 4 min bli jobbing på ganske hard intensitet 4 ganger med 3 min pause mellom hvert intervall. Timen øker slagvolumet på hjertet og du får bedre kondisjon.

Passer for:
Alle
Gruppetime

FRISK Sirkel

Denne timen jobber du på stasjoner i sirkel og vil være innom mange ulike øvelser både med og uten utstyr. Denne timen kan lett tilpasses ditt nivå.

Passer for:
Alle
Gruppetimer

Aerobic

Kondisjonstrening på stepkasser kombinert med styrketrening med håndmanualer. Enkle trinn satt sammen sang for sang til kjekk musikk. Kjekk trening der man beveger kroppen til gode rytmer.

Passer for:
Alle
Gruppetimer

BootCamp

Timen som er innom det meste: Styrke, kondisjon,og smidighet. Bør prøves. Er du ute etter effektiv trening og raske resultater er dette timen for deg. Her varierer øvelsene fra gang til gang.

Passer for:
Alle
Gruppetimer

Lett Styrke

Styrketrening for hele kroppen der fokuset er å stramme opp og forme kroppen. Her brukes det lette hantler, ball, kroppsvekt eller slide. Timen passer for deg som vil komme i gang med trening eller som vil ha en lett gjennomkjøring på kort tid.

Passer for:
Alle
Gruppetimer

PowerWod

Allsidig og høy intensiv trening for hele kroppen. Utfordrer kroppen med funksjonelle øvelser inspirert av styrkeløft, men også elementer av utholdenhetsidrett og gymnastikk.

Passer for:
For deg som liker å ta i litt ekstra
Gruppetimer

Sykkel WATT

Sport-time på sykkel der du forbedrer styrken og øker WATT-terskelen din. En variasjon mellom korte og lange intervaller styrt etter WATT- intensitet. Ta kontakt dersom du ønsker å ta en WATT terskeltest.

Passer for:
Alle
Gruppetime

TRX og Kettelbells

Vi kombinerer trening med slynge og kettelbells. Dette er en effektiv og funksjonell styrke- og kondistime som bygger opp styrke, fleksibilitet, balanse og utholdenhet. Timen passer for alle da vi tilpasser alle nivåer ved vektvalg og bruk av egen kroppsvekt.

Passer for:
Alle
Gruppetime

Kreft & Trening

Trening med Aktiv Instruktør for deg som har eller har hatt kreft. Treningene er tilpasset slik at om du har en god eller dårlig dag, så kan du gjøre så mye som du vil og orker. Her sykler vi i 25 min, og trener så lett styrke i etterkant. Treningsøktene varierer mellom sykkel, sirkeltrening med kondisjon og styrkeøvelser.

Passer for:
Deg som har eller har hatt kreft

Her på Puls Egersund har vi noe for alle. Kvalitet er viktig og vi tilbyr derfor til enhver tid det beste utstyret fra de ledende leverandørene i bransjen. Alt utstyret vårt er spesielt valgt for å hjelpe deg med å nå dine treningsmål.

Bli Medlem